Oglašavanje kompanija i fizičkih lica u HIG Sistemu!

Kako Oglašavati Web Stranice Pomoću Banera

Baneri i oglašavanje na internetu pomoću banera najstariji je način reklamiranja i oglašavanja na web stranicama. Počeci oglašavanja na internetu krenuli su razvojem e mail sustava i grafičkih banera.

Web baneri su na internetu nešto kao veliki oglasi ili oglasne poloče koje možete vidjeti uz autoput, pored velikih trgovačkih lanaca ili u zadnje vrijem sve više po zidovima kuća i zgrada.

Što su baneri?

Baneri su više atraktivni grafički oglasi koji se nalaze na tisuće korisničkih, partnerskih i prijateljskih web stranica HIG365 sistema i kojima je cilj da uhvate pažnju posjetitelja kako bi kliknuo na baner da sazna više informacija o predmetu i tematici oglašavanja.

Uloga banera u oglašavanju web stranice

Uloga banera je dvostruka.

Baner može donijeti posjetitelja na web stranicu koja se oglašava.

Baneri imaju ulogu u reklamiranju i promoviranja brenda, podizanju svesti o prepoznatljivosti proizvoda, usluge ili robne marke širokoj publici kako bi kupci čuli za vas i dodatno se zainteresirali za vas.

Konkretno, uloge banera su sljedeće:

  • povećanje prodaje proizvoda ili usluga
  • povećanje zainteresiranosti i stvaranje novih potencijalnih kupaca
  • promoviranja novosti, novih proizvoda ili novih reklamnih kampanja.
  • podizanje svijesti o brendu kod potrošača
  • prikazivanje imena tvrtke ili proizvoda s ciljem da osoba naknadno, najčešće putem internetskim tražilicama potraži vas, odnosno vaš proizvod ili uslugu.

Klik na baner najčešće vodi na vaše web stranice, ili na točno određeni link web stranice koji postavite u sam baner.

Vrste banera i veličine

U suštini još uvijek postoje samo dvije vrste grafičkih banera. To su:

statični baneri – izrađuju se u jpg, png ili gif formatu grafičke datoteke. Takav baner je slika koja djeluje kao oglas ili reklama jer se dodatno ističe na web stranici. Na baner se može kliknuti i klikom se otvara web stranica koja se reklamira.

animirani baneri – gif ili flash. Slični su kao i statični baneri, jedino je grafika kod takvih banera dinamična. Mogu imati različite animacije teksta i slike.

Dimenzije banera u našem sisitemu su standardizirane.

300×600, 300×250, 728×90, 300×100, 160×600, 573×101, A da bi ste vidjeli primjer banera kliknite na željenu dimenziju.

Svi korisnici i kompanije koji se oglašavaju u našem sistemu imaju garantovani broj klikova i neograničen broj pregleda.

Svi naši klijenti koji se oglašavaju zauvijek zarađuju provizije od naše mreže oglašavanja i tako zauvijek imaju kredite za oglašavanje.

 

 

Paketi oglašavanja i cjene kredita za oglašavanje:

 
Vrsta paketa Broj pregleda Jedinstvenih klikova Cjena
HUMAN START PAKET neograničeno 200 182 $
OSNOVNI PAKET neograničeno 4000 200 $
BIZNIS AD PAKET neograničeno 6000 300 $
PRO AD PAKET 500 neograničeno 10000 500 $
PRO AD PAKET 750 neograničeno 15000 750 $
PRO AD PAKET 1500 neograničeno 30000 1500 $
PRO AD PAKET 15000 neograničeno Neograničeno narednih 20 godina 15000 $

Veći paket, više web lokacija za prikazivanje, više zarađenih kredita i reklamiranje po svim drustvenim mrezama poput fb, vk, ComeIn3D, itd…

Jednom postavljeni oglasi ostaju vječno u bazi i do isteka klikova. Pregledi su vremenski neograničeni ne naplaćujemo ih, po čemu se razlikujemo od svih oglašivača, i garantiramo velik broj pregleda, što možete i sami pratiti u svom web uredu ukoliko želite.

Da naglasimo još jednom, “zauvijek dobivate kredite iz mreže oglašivača što znači da ćete zauvijek imati kredite za oglašavanje doživotno za jednokratno plaćanje paketa”. Jedini smo sa ovom idejom i načinom oglašavanja. Provjerite i kontaktirajte nas!

HUMAN START PAKET SE ODLIKUJE PO DRUGIM MOGUĆNOSTIMA, POGLEDAJTE

Partner program: Za sve korisnike koji pronađu klijenta za oglašavanje dobivaju 25% provizije od cijene paketa.