“Ad HIG” Oglašavanje je sisitem oglašavanja u kojem Vi reklamirate svoj biznis, proizvod ili nešto treće, a za to budete plaćeni. Revolucija! Vi reklamiranjem svog biznisa ili proizvoda  zarađujete svaki mjesec.

Paketi usluga reklamiranja vaših poslova, kompanija, proizvoda i sl. putem naših tekstualnih i banner reklama koje se nalaze u našoj mreži partnerskih portala, web stranica i društvenih mreža koje imaju sa nama partnerski odnos.

Sve druge kompanije koje prodaju ovakve usluge reklamiranja naplacuju po pregledu i po kliku, a mi smo se odlucili na najrealnije samo po kliku. Znači koliko je osoba kliknulo na vašu reklamu i pogledalo stranicu na koju vodi reklama odbija kredit po našem cjeniku. Ukoliko imate našu biznis opciju (HUMAN START PAKET – Business), tada i zarađujete.

Uz osnovne HUMAN pakete dobivate i određeni iznos kredita za reklamiranje, po tabeli koju možete vidjeti na ovoj stranici.  Vi reklamirate svoj biznis, robu, uslugu, itd… a kroz naš način nagrađivanja budete i dobro plaćeni. Ovaj vid zarada može da vas iznenadi i popstane primarni izvor prihoda. Informirajte se.

KAKO POSTAVITI OGLAS:

Za sada je klik 0,050$. Pogledati pakete oglašavanja.

Korak 1:

Izradite baner dimenzija koje mozete vidjeti prilikom postavljanja oglasa. Dimenzije su 300×100, 300×250, 300×600, 728×90, itd…

Korak 2:

  1. Prijavite se u svoju kontrolnu ploču HIG 365 sistema pomoću svojeg korisničkog imena i lozinke koje ste dobili pri registraciji. Link za prijavu, takodjer ste dobili pri registraciji na svoj email.
  2. Odaberite u meniju “Oglašavanje“, zatim “Banneri” kao na fotografiji
  3. Zatim, napravite kampanju na način kao na slici. Popunite naziv kampanje, dodajte Ad kredit i izracunajte koliko klikova zelite(min cijena klika je 0.050 $), postavite svoj URL i banner i veličinu bannera, odaberite zemlje u kojima će se prikazivati, i potvrdite svoj oglas.
  4. Zatim čekate da naša administracija odobri oglašavanje.
  5. Nakon odobrenja oglasa, vaš oglas automatski pomoću našeg softvera prikazuje se na svim partnerskim web stranicama, portalima i društvenim mrežama. Znači vaš oglas automatizmom se pojavljuje na mnogim mjestima u zemlji i van. Jednostavni prikaz testnih banera na nasoj web stranici dolje da vidite gdje su većinom pozicionirane reklame.
  6. Kliknite na kontrolnu ploču, oglašavanje, banneri i pratite statistiku prikazivanja, klikova i stanja Ad kredita. Prikazivanje je potpuno besplatno a samo se naplaćuju klikovi što nas dovodi do najrealnije kompanije koja se bavi reklamiranjem na internetu.

Korak 3:

Preporučite nas svojim “Vaš URL preporuke” zaradite pri svakom uključivanju drugih korisnika i tako zaradite od provizija uključenih korisnika. Zarade možete isplatiti ili iskoristiti kao kredit za daljnje reklamiranje.

 

NAPOMENA:

Kredite za oglašavanje možete kupiti na sljedeći način kao na slici. Naravno morate imati na računu depozita ili računu isplata dovoljno novca.

 

VIDEO UPUTE:

 

HVALA ŠTO KORISTITE NAŠ SISTEM OGLAŠAVANJA.