“Ad HIG” Oglašavanje je sisitem oglašavanja u kojem Vi reklamirate svoj biznis, proizvod ili nešto treće, a za to budete plaćeni. Revolucija! Vi reklamiranjem svog biznisa ili proizvoda  zarađujete svaki mjesec.

Paketi usluga reklamiranja vaših poslova, kompanija, proizvoda i sl. putem naših tekstualnih i banner reklama koje se nalaze u našoj mreži partnerskih portala, web stranica i društvenih mreža koje imaju sa nama partnerski odnos.

Sve druge kompanije koje prodaju ovakve usluge reklamiranja naplacuju po pregledu, po kliku i vremenski ograničeno na veoma mal period, a mi smo se odlućili na najrealnije samo po kliku. Znači koliko je osoba kliknulo na vašu reklamu i pogledalo stranicu na koju vodi reklama odbija kredit po našem cjeniku i vremenski neograničeno, osim u nekim paketima. Ukoliko imate našu biznis opciju (HUMAN START PAKET – Business), tada i zarađujete.

Uz osnovne HUMAN pakete dobivate i određeni iznos kredita za reklamiranje, po tabeli koju možete vidjeti na ovoj stranici.  Vi reklamirate svoj biznis, robu, uslugu, itd… a kroz naš način nagrađivanja budete i dobro plaćeni. Ovaj vid zarada može da vas iznenadi i popstane primarni izvor prihoda. Informirajte se.

 

HIG d.o.o kompanija omogućuje pristup raznim oglasnim površinama na svojoj internacionalnoj mreži. Baner kampanje možete postaviti sami za samo nekoliko minuta. Ako nemate vlastite banere, pomoći ćemo vam s njihovom izradom.

KAKO POSTAVITI OGLAS:

Prije svega Registrirajte se i kupite neki od naših paketa oglašavanja.

Možete platiti putem bankovnog transfera ili karticom. Ad HIG oglašavanje funkcionira na temelju kredita, koji možete u potpunosti uložiti u oglašavanje.

Korak 1:

Izradite baner dimenzija koje možete vidjeti prilikom postavljanja oglasa. Dimenzije su 300×100, 300×250, 300×600, 728×90, itd…

Korak 2:

  1. Zatim se prijavite u svoju kontrolnu ploču HIG 365 sistema pomoću svojeg korisničkog imena i lozinke koje ste dobili pri registraciji. Link za prijavu  ste dobili pri registraciji na svoj email.
  2. Odaberite u meniju “Oglašavanje“, zatim “Banneri” kao na fotografiji
  3. Zatim, napravite kampanju na način kao na slici. Popunite naziv kampanje, dodajte Ad kredit i izracunajte koliko klikova zelite (min cijena klika je 0.050 $), postavite svoj URL i banner i veličinu bannera, odaberite zemlje u kojima će se prikazivati, i potvrdite svoj oglas.
  4. Zatim čekate da naša administracija odobri oglašavanje.
  5. Nakon odobrenja oglasa, vaš oglas automatski pomoću našeg softvera prikazuje se na tisuće korisničkih web stranica, web shopova, svim partnerskim web stranicama, portalima i društvenim mrežama. Znači vaš oglas automatizmom se pojavljuje na mnogim mjestima u zemlji i van. Jednostavni prikaz testnih banera na nasoj web stranici dolje da vidite gdje su većinom pozicionirane reklame.
  6. Kliknite na kontrolnu ploču, oglašavanje, banneri i pratite statistiku prikazivanja, klikova i stanja Ad kredita. Prikazivanje je potpuno besplatno a samo se naplaćuju klikovi što nas dovodi do najrealnije kompanije koja se bavi reklamiranjem na internetu.

Korak 3:

Preporučite nas svojim refferalnim linkom i zaradite pri svakom uključivanju drugih korisnika i tako Vi zaradite od provizija uključenih korisnika. Zarade možete  iskoristiti kao kredit za daljnje oglašavanje.

 

NAPOMENA:

Kredite za oglašavanje možete kupiti na sljedeći način kao na slici. Naravno morate imati na računu depozita ili računu isplata dovoljno novca.

 

VIDEO UPUTE:

 

HVALA ŠTO KORISTITE NAŠ SISTEM OGLAŠAVANJA.