HIG BUY Shop

– HUMAN kompanija posjeduje web oglasnik HIG BUY Shop u obliku web trgovine u kojoj partnerske trgovine postavljaju svoje proizvode a za svakog dovedenog kupca putem HUMAN-ovog HIG BUY Shop-a dobivamo provizije koje dijelimo na sljedeći način:

  • Partneri daju 5% svakom korisniku čiji je affiliate link doveo kupca

Korisnički Web Shopovi

– Kao što smo najavili još u prvom mjesecu 2020 god, to je da ćemo svim korisnicima HUMAN Sistema dati besplatno web shop. Naravno to smo i uradili i dobili ste svi tu mogućnost na vašim besplatnim web stranicama u sastavu sistema. Iskoristite svoj web shop kojeg imate već na svojim web stranicama, podesite ih, postavite proizvode, koristite HIG PAY Sistem i sretno u poslovanju.

ŠTO TO DOBIVATE BESPLATNO I DOŽIVOTNO:Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

HUMAN WEB SHOP

Besplatno

DOŽIVOTNO

Neograničeno kupaca

Neograničeno vrijeme korištenja

Neograničen broj proizvoda

Besplatan SSL sertifikat

Nadzorna ploča

Opširne statistike

Računi i privatnost

Integrisane metode dostave

Ogroman broj web dizajnova

Integrisan HIG PAY Sistem

Email notifikacije

Potpuno automatizovano

Šta je to WEB SHOP 

E-commerce ili hrv. elektronička trgovina omogućuje kao sastavni dio elektroničkog poslovanja na E-tržištu svojim internetskim posjetiteljima tj. kupcu naručivanje proizvoda putem Interneta. Kupovanje preko Interneta može biti najbrži i često najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda. Trgovina putem interneta se smatra najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova.

Elektronička trgovina koja se odvija između dva poduzetnika naziva se B2B (business-to-business eng.), a može biti otvorena prema svima zainteresiranim stranama (pr. robne burze) ili ograničena na prekvalificirane sudionike (pr. privatno elektroničko tržište). S druge pak strane, elektronička trgovina koja se odvija između poduzetnika i potrošača naziva se B2C (business-to-client eng.). Kupac je elektronski, najčešće putem Interneta spojen na sustav prodavatelja i transakcija se izvršava direktno elektronskim putem u realnom vremenu. Uz te dvije, postoji i model elektroničke trgovine naziva B2B2C (business-to-business-to-client) koji kombinira prethodna dva na način da se između trgovca i kupca nalazi posrednik.

Najpoznatiji svjetske e-Commerce platforme su Amazon.com i Ebay. Te su dvije elektroničke trgovine ujedno i najposjećenije u Hrvatskoj. U posljednje vrijeme elektronička trgovina sve se više razvija i u Hrvatskoj pa tako danas postoji približno 1.000 aktivnih elektroničkih trgovina, a ukupan promet online maloprodaje iznosi približno 700 mln kuna. Razvojem elektroničke trgovine, razvile su se i neke domaće e-Commerce platforme poput eKupi, i-Mall.hr i sl.

Prema podacima Hrvatske narodne banke, približno 60% svih transakcija je plaćeno različitim vrstama kartica.

 

KAKO KONFIGURISATI WEB SHOP

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!