Human Invest Group d.o.o

(skraćeni naziv: HIG d.o.o.)

 

Human Invest Group (u daljem tekstu: HIG sistem) je multinacionalna (međunarodna) kompanija lojalnih i edukovanih korisnika (u daljem tekstu HIG Korisnik) čija je osnovna djelatnost da svojim članovima omogući Proizvode iz IT branše bez kojih se danas ne može poslovati u 21 stoljeću, te pogodnosti iz potrošnje i davanju usluga ne samo u matičnoj državi već i u ostalim državama svijeta u kojima je HIG kompanija dana franšizu poslovanja.

Provizije koje HIG Korisnik prima potiču isključivo od rabata (popusta) koji smo osigurali za naše članove ugovorima sa HIG partnerskim firmama iili od prodaje HIG paketa web usluga. Provizije su bazirane na jedinstvenom principu koji omogućava obračun bez obzira na to gde je (u kojoj državi i u kojoj valuti) naš HIG Korisnik ostvario pravo na proviziju.

Da bi to bilo moguće, uzeli smo osnovni tečaj dolara ($). U daljem tekstu dolar će se prikazivati oznakom $ i tečaj se računa po trenutnom tečaju Bosansko hercegovačkih banaka.

  Opširnije o marketing planu na zasebnoj stranici: www.HIG.ba/higsistem

 

Napomena: Sponzor lider ima zadatak da saradnika/korisnika upozna sa marketing planom Human Invest Group d.o.o kompanije i ostalim bitnim informacijama koje dobivaju na webinarima kompanije.