HUMAN INVEST GROUP partner program je namijenjen svima koji se bave poslovima na provizije, kao i individualcima koji jednostavno žele da preprodaju naše usluge a da pri tome ostvare zaradu dostojna čovjeka kroz nas sistem raspodjele.u 10 dubina vaše mreže korisnika i binarne raspodjele drugih korisnika koje vam je dodijelio “HIG 365” sistem po kompezacionom planu.

Napomena: Plaćamo vas svaki mjesec za svakog novog korisnika u “HIG365 sistem” i u “Come In 3D” poslovno društvenu mrežu, te od svakog prodatog artikla u HIG BUY Shopu i od naših partnerskih trgovina.

ŠTA TREBATE URADITI:

 • Proučite naš kompezacioni plan  (POGLEDATI MARKETING PLAN OVDJE). Pogledajte za šta vas sve plaćamo kroz naš preporučiteljski program. Imate ispod nekoliko načina zarada na provizije (Affiliate program). Zarade ostvarujete kroz naš HIG365 Sistem i iz ComeIn3D poslovno društvene mreže, kao i kroz naš centralni Shop – higbuyshop.com.

PET  VRSTA PROGRAMA ZA NAGRAĐIVANJE:

“HIG 365 sistem” 

________________________________

COME IN 3D

________________________________

“Ad HIG Sistem oglašavanja”

________________________________

“HIG BUY Shop”

________________________________

Naša kompanija nagrađuje vas za svaku vašu aktivnost. Osim što imate mnogo mogućnosti rada na provizije po našem planu, uveli smo da od svake prodaje naših usluga izrade web stranica, web shopova, itd iz naše ponude putem vašeg refferalnog linka nagrade u iznosu 15% od cijene paketa usluga. Radite sa nama i osigurajte sigurnu buducnost! Ukoliko ste već registrirani, možete se prijaviti na  (PRIJAVA), a zatim posjetiti stranicu Affiliate Dashboard da bi ste preuzeli svoj affiliate link za dijeljenje i vidjeli stanje računa provizija.

Sistem u kojem se HUMAN START PAKET plaća jednokratno i dobivate sljedeće opcije:

 

 

   1. Mogućnost zarade odmah i bez čekanja ovisno o vašem angažmanu i angažmanu svih iznad Vas – Fer osnova.
   2. Za svakog novog direktnog dobivate provizije odmah
   3. Zarađujete od uključenja u novu 3D poslovno društvenu mrežu
   4. Zarađujete od svakog prodatog artikla naših partnerskih trgovina putem vašeg affiliate linka
   5. Zarađujete od svakog prodatog paketa usluga poput web stranice, web shopovi, odrzavanje, izrade bannera i sl 15% putem svog refferalnog linkaHuman start paket i Biznis paket se ne ubrajaju u ovu opciju jer od njih imate zaradu prilikom kupovine navedenih paketa.
   6. Zarađujete iz 10 nivoa HIG matrice 
   7. Zarađujete od svake transakcije korisnika HIG PAY Sistema
   8. Zarađujete od svakog dovedenog klijenta koji uzme bilo koji paket za oglasavanje. (HUMAN START PAKET se ne računa)
   9. Zarađujete od kupovina u partnerskim trgovinama i web shopovima i to do 10 dubina (nevjerovatno ali istinito)
   10. Dobivate plus bonuse od svakod direktnog korisnika
   11. Dobivate besplatnu web stranicu na 20 godina korištenja i besplatno
   12. Dobivate Autoresponder doživotno i besplatno
   13. Dobivate profesionalni web shop doživotno i besplatno
   14. Dobivate kredite za oglašavanje banerima na mnogim partnerskim i korisničkim web stranicama
   15. Isplata svaki mjesec i minimalna je 70 $.

Ukoliko posjedujete BUSINESS paket usluga, tada za svakog uvedenog sa istim paketom dobivate 360$ plus provizije iz  HIG Matrice zauvijek.

 

 • Uvjeti su:
  1. da se priključite u partnerski program HIG365 i ostale partnerske programe po vlastitoj potrebi,
  2. proučite naš marketing plan i dobro ga shvatite. (pomoći će vam i vaš sponzor)
  3. da kupite HUMAN START PAKET usluga nakon što vas kontaktira naša administracija(cijena 300 KM za BiH ili 155 € za druge zemlje).
  4. da uključite obavezno minimalno tri osobe koje će sačinjavati vaš poslovni tim i raditi zajedno sa Vama, a na isti način koji je dozvolila kompanija i vama da radite. Ukoliko korisnik ne pronađe 3 nova korisnika, gubi pravo na provizije ali dobiva web stranicu na 20 godina korištenja.
   (NAPOMENA: Rok za uključenje obaveznih 3 osoba je 180 dana, a za HUMAN INVEST 20 paket 60 dana)
  5. dostavite bankovni račun za isplate provizija, dokumente, i potpišete ugovor o djelu na zahtjev naše administracije

 

 

 • Zatim preporučujete naše proizvode ili pakete usluga koje ćete pronaći na našoj stranici.
 • Kada suradnici koje ste vi uključili kupe bilo koji naš proizvod iz našeg web shopa Vi dobivate provizije i to do nevjerovatnih 10 dubina.
  Dubine 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  Procenti provizija 1% 0,50 % 0,50% 0,20% 0,20% 0,20% 0,10% 0,10% 0,10% 0,10%
 • Kada novi korisnik kupi paket usluga bilo kojeg tipa, vi zaradite preporučiteljski bonus po tabeli raspodjele bonusa. Tabelu pogledati <ovdje>
 • Od svakog direktnog koji se uključi sa STARTNIM PAKETOM od 182 dolara i većim dobivate i nagradu od kompanije kao ekstra bonus. Ukoliko je direktni korisnik uključen na osnovu akcije, onda vrijedi nagrada koja je naknadno objavljena u skladu sa akciom.
 • Mi smo odlučili da nagradimo i sve osobe koje su Vas doveli preporukom i to do 10 nivoa, naravno zato i Vi imate nagrade iz 10 dubina od svih koji kupe bilo koji paket usluga. Da dobro ste pročitali, znači ovo je dobar posao za one sposobne da privuku korisnike i naprave sebi izvor stalnih prihoda.

 

Ako krenete sa po 3 korisnika, i tako svatko do 10 dubina, vi bi ste imali zaradu preko cca 50 000 KM. Naravno neće mnogima to uspjeti ali ukoliko uradite samo 10% od toga vi imate zaradu od provizija cca 5000 KM. To je tako jer mi želimo sve građane da stimulišemo sa zaradama i da im cilj ne bude odlazak u inozemstvo, nego da žive život dostojan čovjeka u svojoj zemlji.

Pssst, izračunajte kolike su cifre ako svatko dovede po 10 ili više korisnika koji ćele naše usluge. Mi nismo krivi ako ubuduće budete sanjali samo naš sistem.

 • Naravno, za svaki kupljeni osnovni paket usluga iz tabele OSNOVNIH PAKETA USLUGA, odlučili smo da vas takodjer nagradimo provizijama iz 10 dubina binarne preraspodjele gdje se svi zajedno slažete u matricu ispod Vas.

POGLEDAJTE KRATKU VIDEU PREZENTACIJU

 • Napravite svoj poslovni tim i zajedno sa nama i našim sistemom osigurajmo budućnost za mlade i ne dozvolimo im da idu u inozemstvo. Posla ima kod nas za neogranicen broj osoba koji ce da rade na provizije.

 

 

 • Isplate su svakog mjeseca po pravilniku.
 • Sretno, i vidimo se na nasim seminarima i velikim uspjehom.

Okončajmo nezaposlenost

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!