Put od osnovne ideje do realizacije i stvaranja kompanije bio je dug i mukotrpan. Ideja datira još iz 2015. godine ali nedostatak sredstava u to doba je bio kočnica pokretanja kompanije. Danas su sredstva osigurana, a osnivači razumijeli ogromni potencijal koji u modernom svijetu nudi internet, te su odlučili ostvariti svoju prisutnost na toj globalnoj mreži kroz inovativne i zanimljive projekte. Osim razvoja poslovanja na internetu, kompanija radi i na razvoju lokalne ekonomije kroz razne partnerske programe, te kroz nagrađivanje svojih zastupnika putem loyalty programa.

HUMAN INVEST GROUP partner program je namijenjen svima koji se bave poslovima na provizije, kao i individualcima koji jednostavno žele da preprodaju naše usluge a da pri tome ostvare zaradu dostojna čovjeka kroz nas sistem raspodjele.u 10 dubina vaše mreže korisnika i binarne raspodjele drugih korisnika koje vam je dodijelio “HIG 365” sistem po kompezacionom planu.

Napomena: Plaćamo vas svaki mjesec za svakog uključenog korisnika u “HIG365 sistem” i u “Come In 3D” poslovno društvenu mrežu, te od svakog prodatog artikla u HIG BUY Shopu i od naših partnerskih trgovina.

ŠTA TREBATE URADITI:

 • Proučite naš kompezacioni plan  (POGLEDATI MARKETING PLAN OVDJE). Pogledajte za šta vas sve plaćamo kroz naš preporučiteljski program. Imate ispod nekoliko načina zarada na provizije (Affiliate program). Zarade ostvarujete kroz naš HIG365 Sistem i iz ComeIn3D poslovno društvene mreže, kao i kroz naš centralni Shop – higbuyshop.com.

ČETIRI  VRSTE PROGRAMA ZA NAGRAĐIVANJE:

HIG 365 sistem– Uključite se (na link za registraciju) u preporučiteljski “HIG 365 sistem” (sistem koji je waš web ured , i u kojem ćete imati opcije registriranja, evidencija i određenim upravljanjima svog poslovanja, oglašavanje svog poslovanja, statistike, binarna raspodjela provizija, itd). Naravno tražimo da ispunite neke od uvjeta na osnovu kojih ćemo vidjeti vašu ozbiljnost za programom.

 

COME IN 3D – Ukoliko želite zarađivati i iz Come In 3D poslovno društvene mreže, registrirajte se u partner program Partner ComeIn3D. (Napomena: Ovaj vid zarade ne mozete imati ako niste suradnik HIG365 sistema. (link za registraciju u HIG365 sistem)

 

Korisnici koji pronađu klijenta za oglašavanje dobivaju 25% provizije od cijene paketa.

 

Direktne provizije od 5% od svakog prodatog artikla nasih partnera preko našeg web shop sistema www.higbuyshop.com putem vašeg affiliate linka kojeg zatražite putem formulara na stranici.

 

Sistem u kojem se pristup (uključenje) plaća jednokratno i dobivate sljedeće opcije:

   1. Mogućnost zarade odmah i bez čekanja ovisno o vašem angažmanu i angažmanu svih iznad Vas. Fer osnova.
   2. Za svakog novog direktnog dobivate 40 $ odmah
   3. Zarađujete od uključenja u novu 3D poslovno društvenu mrežu
   4. Zarađujete od svakog prodatog artikla naših partnerskih trgovina putem vašeg affiliate linka
   5. Zarađujete iz 10 nivoa binarne matrice (broj u binarnoj matrici je cca 60 000 ljudi u 10 nivoa – po 3)
   6. Zarađujete od svake transakcije korisnika HIG PAY Sistema
   7. Zarađujete od svakog dovedenog klijenta koji uzme bilo koji paket za oglasavanje. ( HUMAN START PAKET se ne računa)
   8. Zarađujete od kupovina u partnerskim trgovinama i web shopovima i to do 10 dubina (nevjerovatno ali istinito)
   9. Dobivate plus bonuse od svakod direktnog korisnika
   10. Dobivate besplatnu web stranicu doživotno i besplatno
   11. Dobivate Autoresponder doživotno i besplatno
   12. Dobivate profesionalni web shop doživotno i besplatno
   13. Dobivate kredite za oglašavanje banerima na mnogim partnerskim i korisničkim web stranicama
   14. Isplata svaki mjesec i minimalna je 100 KM (cca 50 €)

Ukoliko posjedujete BUSINESS paket usluga, tada za svakog uvedenog sa istim paketom dobivate 360$ plus provizije iz  HIG Matrice zauvijek.

PRIMJER: Mjesečno uvedete samo 3 korisnika sa navedenim paketom i

 

 • Uvjeti su:
  1. da se priključite u partnerski program HIG365 i ostale partnerske programe po vlastitoj potrebi,
  2. proučite naš marketing plan i dobro ga shvatite. (pomoći će vam i vaš sponzor)
  3. da kupite HUMAN START PAKET usluga nakon što vas kontaktira naša administracija(cijena 300 KM za BiH ili 155 € za druge zemlje).
  4. da uključite obavezno minimalno tri osobe koje će sačinjavati vaš poslovni tim i raditi zajedno sa Vama, a na isti način koji je dozvolila kompanija i vama da radite.
   (NAPOMENA: Rok za uključenje obaveznih 3 osoba je 180 dana.)
  5. dostavite bankovni račun za isplate provizija, dokumente, i potpišete ugovor o djelu na zahtjev naše administracije

 

 

 • Zatim preporučujete naše proizvode ili pakete usluga koje ćete pronaći na našoj stranici.
 • Kada suradnici koje ste vi uključili kupe bilo koji naš proizvod iz našeg web shopa Vi dobivate provizije i to do nevjerovatnih 10 dubina.
  Dubine 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  Procenti provizija 1% 0,50 % 0,50% 0,20% 0,20% 0,20% 0,10% 0,10% 0,10% 0,10%
 • Kada novi korisnik kupi paket usluga bilo kojeg tipa, vi zaradite preporučiteljski bonus po tabeli raspodjele bonusa. Tabelu pogledati <ovdje>
 • Od svakog direktnog koji se uključi dobivate i nagradu od kompanije u iznosu 70 KM. Ukoliko je direktni korisnik uključen na osnovu akcije, onda vrijedi nagrada koja je naknadno objavljena u skladu sa akciom.
 • Mi smo odlučili da nagradimo i sve osobe koje su Vas doveli preporukom i to do 10 nivoa, naravno zato i Vi imate nagrade iz 10 dubina od svih koji kupe bilo koji paket usluga. Da dobro ste pročitali, znači ovo je dobar posao za one sposobne da privuku korisnike i naprave sebi izvor stalnih prihoda.

Ako krenete sa po 3 korisnika, i tako svatko do 10 dubina, vi bi ste imali zaradu preko cca 50 000 KM. Naravno neće mnogima to uspjeti ali ukoliko uradite samo 10% od toga vi imate zaradu od provizija cca 5000 KM. To je tako jer mi želimo sve građane da stimulišemo sa zaradama i da im cilj ne bude odlazak u inozemstvo, nego da žive život dostojan čovjeka u svojoj zemlji.

Pssst, izračunajte kolike su cifre ako svatko dovede po 10 ili više korisnika. Mi nismo krivi ako ubuduće budete sanjali samo naš sistem.

 • Naravno, za svaki kupljeni naš osnovni paket usluga iz tabele OSNOVNIH PAKETA USLUGA, odlučili smo da vas takodjer nagradimo provizijama iz 10 dubina binarne preraspodjele gdje se svi zajedno slažete u matricu ispod Vas. Zarade su fantastične jer u 10 nivou imate 59049 korisnika. Ako zaradite samo po 1 KM od svih imate 59049 KM mjesečno.

POGLEDAJTE KRATKU VIDEU PREZENTACIJU

 • Napravite svoj poslovni tim i zajedno sa nama i našim sistemom osigurajmo budućnost za mlade i ne dozvolimo im da idu u inozemstvo. Posla ima kod nas za neogranicen broj osoba koji ce da rade na provizije.

 

 

 • Isplate su svakog mjeseca po pravilniku.
 • Sretno, i vidimo se na nasim seminarima i velikim uspjehom.

Okončajmo nezaposlenost